KARAMAN / MERKEZ - Muratdede İlkokulu

Muratdede İlkokulu

MURATDEDE KÖYÜ MURATDEDE KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO 45 MERKEZ / KARAMAN
İstiklalden istikbale, Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek nesiller yetiştirmek.
Misyon
Nitelikli eğitim kadromuzla uluslararası standartlardaki programlar çerçevesinde, tüm farklılıkları dikkate alarak bireylerin zihinsel, bedensel, sosyal ve Türkçe dil gelişimini destekleyen, ülkemizin ihtiyaç duyduğu iş gücünü karşılayan, becerileri ölçen yeni bir eğitim sistemi ile millî, manevi ve kültürel değerlerine bağlı, sağlıklı nesiller yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08.30/14.30
Soba
ÖĞRETMENLER ŞAHSİ ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.
Yok.
Yerleşim Yeri
Muratdede köyü Karaman merkeze bağlıdır. . Karaman’ın batısında yer alan köy, Karaman’a 46 km uzaklıktadır. Kayalık bir arazi içerisinde kurulmuş olan köyün, bulunduğu yerin rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 1.384 m’dir. Köyün komşuları; Kızılyaka, Bozkandak, Şeyhlerdir. Bozkandak 4,62 km, Alanözü (Bardas) 5,82 km, Kızılyaka 6,65 km, Ağaçoba (Dağ Duraydası) 7,11 km ve Damlapınar (Manyan) 7,74 km’dir.